Nimittäin punaiseen väriin!! Hiushistoriani on varsin tylsästi ollut punainen noin 3-4 vuotta, ja päätin kuukaus sitten (kun viimeksi värjäsin) että ei enää punaista, vaan seuraavalla kerralla jotain muuta....ja tässä sitä nyt sitten taas silti istutaan punainen hiusväri päässä..MUTTAKU löysin kylppäristä vielä punaista väriä ja siinä oli just sopivasti vielä yhteen värjäykseen. Mutta olkoon tää nyt sit viimenen kerta, ihan oikeesti viimenen kerta! Punainen väri kun ei vaan kestä hiuksissa(ni) kuin max kaks viikkoa, sitten taas itken ja suren ku pää näyttää ihan hirveeltä. Hiukset lievästi sanoen vähän kuluneet ja huonossa kunnossa tän aktiivisen värjäilyn takia. Noh..seuraavan kerran menen sinne parturiin ja värjään..vaikka ruskeaksi! Ja tää on lupaus.

Eilinen päivä meni ihan mukavasti, aamuvuoro, combat ja illalla pidin vähän erilaisemman girls' night outin =)..nimitääin pyjamabileet =P. Käytiin kaupassa, syötiin tortilloja, katseltiin pari leffaa, otettiin kasvohoitoja ja maalailtiin kynsiä. Nice. Niin ja syötyä tuli varmaan viikon edestä..oli ihania juustoja <3, tuc-keksejä, leivonnaisia, viinirypäleitä...mut whatever :). Kokeilin myös säärikarvojen sokerointia omatekoisella sokerilitkulla..mutta ei siitä oikein mitään tullut :D Ei sis onnistunut ja en suosittele kokeilemaan.

Tänään (oli ihana herätä ilman krapulaa ja koomausta!) ja lähin varhain aamulla kaverin kans vaihteeks combattin, uus sarja on todella ihana. Illalla olis yhen kaverin tuparit..ja meikä pääseen vihdoin vähän nollaamaan, ihanaa! :P

Nyt meen pesemään tän (valitettavasti punaisen) värin pois päästä...se on soronoo!

 jostain syystä tää biisi on soinu mun päässä koko päivän...