Voi vitsi, järkkäri on kyllä sitten hieno vehje!

Itse en kameraa omista, sillä olen aina uuden kameran ostettuani, kadottanut tai hajottanut sen aika nopeeta, mutta sain nyt kuitenkin lainattua pienen vonkumisen jälkeen veljeltäni järkkärin, ja sillä oon nyt sitten kerinnyt vähän leikkimään valokuvaamaan! Tänään kävin jälleen Ikeassa, ja tarttuihan sieltä taas mukaan jotakin..

Noi vaaleanpun. vedettävät kangaslaatikot 4,95e/kpl. Nuo mustatkin laatikot sieltä, ostettu aikasemmin.

3 kpl kynttilöitä ja toi alusta.. tää näyttikin sitten niin jouluselta hommalta, että sai mennä kaappiin piiloon oottamaan talvea. Haisivat muuten tosi voimakkailta noi kynttilät!

Tohon kolmen taulun sarjaan suorastaan rakastuin, sopivat nimittäin kuin nenä päähän mun beigen sohvan yläpuolelle. Kiitokset vaan mummulle, joka maksoi ne tuparilahjaksi. :) Yhteishinta oli 50e. Tää sisustaminen on kyllä sitten ihan loputon suo...sais kulumaan rahaa vaikka miten paljon!

Ikeassa tarpomisen jälkeen suuntasimme nokkamme kohti Manhattania. Alkuperäinen suunnitelma oli mennä Coussiccaan syömään, mutta shoppailun jälkeen päädyimme kuitenkin kukkaroystävällisempään paikaan. Manhattan on aina varma, ja edullinen. Ruokailun jälkeen oli aika sanoo goodbyet, ja lähin pyörähtämään kaverilla. Sen jälkeen yks kaveri tuli täällä käymään, palautti mun matkalaukun ja katseltiin Water For Elephants kera mässyjen. Niin ja sain siltä muuten muutamia sille liian pieneks jääneitä ihania vaatteita! =) Enpä olis IKINÄ uskonu mahtuvani joskus lastenosastolta ostettuihin, tai S-koon paitaan ja shortseihin! Parit minishortsit oli vähän tiukat ja villakangastakki oli todella nafti, mutta kuitenkin kun tavallisesti kokeilee vaatekaupoissa M- ja L kokoo, niin olin kyllä aivan todella hämmentynyt kun ne mahtuivat mulle.

 

Mm. tuo kukkanen tuli ostettua siltä edelliseltä (krapula sunnuntai) Ikean reissulta. Aattelin kyllä maanantaina että mitä hittoa tollasenkin ostin, mutta ihan hyvinhän se sitten tohon viinipullosta tehtyyn maljakkoon sopikin ;).

 

Mut joo, nyt pitäis jaksaa pakata, sillä huomenna lähen pieneen reissuun Itä-Suomeen =). Ja toi kamera lähtee mukaan, eli luultavasti reissun jälkeen luvassa ainakin jonkin sortin kuvia!