Terveiset Joensuusta!

Eilen illalla käytiin tosiaan Vilan ennakkomyynnissä ennen avajaisia, ja voi jessus sentään sitä väenpaljoutta!! Mutta valikoima oli mielestäni paljon parempi kuin Tampereen (pikkuruisessa) Vilassa, ja koska avajaiset oli ns. "vip"juttu, niin kaikesta sai -20% ovh:sta. Eli ihan kiva! Sovituskoppiin oli n.30 min jono, ja liikkeessä oli vaikea liikkua, koska kauppa tosiaan oli aivan täys. Onneks yks kaverin kaveri sattu olemaan melkein kassalla jonossa, niin ei tarvinnut jonottaa maksamiseen tuntia...Mukaan tarttui yks kiva musta paita, lisään kuvan siitä jälkeenpäin jos jaksan/muistan. Avajaisista jatkoimme sitten yhelle baariin.

Tänään ei ookaan sitten ollut ihan niin kiva päivä, sillä mulla on kipeä olo. :( Heräsin jo aamulla kurkkukipuun ja nenäkin oli ihan tukossa, mut lähettiin silti tietty shoppailemaan kaupungille. Metsästettiin mulle syyskenkiä, eikä mistään meinannut löytyä....sitte stokan vessajonossa näin yhellä tytöllä aivan ihanat nilkkurit, ja oli pakko sit kysästä että mistä ne oli ostetut ja hakee samanlaiset. Ja tykkään kyllä paljon!

n.50e Joen kengästä. Rakkautta ensi silmäyksellä...ja aivan todella hyvät jalkaankin!

Iltapäivällä olis sitten pitänyt lähtee Combat:iin, mutta enpä sitten viitsinyt lähteä kun kurkku on saatanan kipeä ja muutenkin väsynyt olo. Eli täällä mä vaan nyt sitten oon syönyt salmiakkisuklaata ja mynthoneita, kun kaverini lähti jumppailemaan >:(. On kyllä ärsyttävää, en oo ollut tänä vuonna kertaakaan kipeä, ei edes pientä flunssaa oo ollut, ja tietenkin sitte nyt ku on lomaviikko ja reissussa niin tällänen olo!

Myöhemmin illalla pitäs lähtee pelaamaan keilaamaan, mut saapa nyt nähdä että kykenenkö sinnekään lähtemään. Loppuviikosta kaikkea kivaa tiedossa, niin en todellakaan haluais tulla kipeeksi! Snif.