Onpas vierähtänyt viimeisestä!

Onpahan kyllä tapahtunutkin kaikennäköistä :)

Uusvuos meni todella kivasti, (vaikka aamuyön paljuilun takia sainkin angiinan) sairastelun jälkeen aloitin kuitenkin uudessa työpaikassa, ja oon kyllä tykännyt! Mukavaa!

Oon myös pitkään suunnitellut uutta blogia..bloggeriin. Olis kiva ostaa (vihdoin) se kamera, aloittaa puhtaalta pöydältä ja kirjotella jotain terveyspainotteisia sinne..kera niiden kuvien! Mutta meen nyt tällä  kuitenkin, ainakin vähän aikaa..vaikka suoraan sanottuna tää vuodatus ei vaan enää, tai ei oo oikeestaan pitkään aikaan oikein sytyttänyt :/..

No anyway, röökäminen alkoi uudestaan..päivässä menee tosin todella vähän, 3-5. Mies ystävä osti meille GreenSmokelta sähkötupakat, mihin pitäis siirtyä..mut toistaseks en oo saanu sitä aikaseks..tai siis ei oo ollu tarpeeks motivaatiota lopettamiseen.

Paino on pysynyt suunnilleen samoissa lukemissa..Tänään olin aamulla pumpissa, ja sen jälkeen kävin ostamassa  elämäni ensimmäisen tavoitehameen! : P  En oo koskaan omistanut mitään tavoiteasua, vaan nytpä kävin ostamassa! Käsittämätöntä! Vuosi sitten vaatekoko oli 40–42, nyt vaatekoko on 38. Tavoite hameeni on nyt kokoa 36, siihen aion kesään mennessä! :D Nytkin se kyllä mahtui niukin naukin päälle, mutta hiukan saisi lähteä sentti-pari vyötäröltä niin olis täydellinen. Siihen tähdätään!

 

Mutta pidemmittä puheitta, hyvää päivän jatkoa kaikille! Mulle tulee kohta huoltomies käymään ja sitten lähden iltavuoroon, morjes!