Onkohan tästä pian muodostumassa laihdutusblogi? Alkaa jo kohta pahasti näyttää siltä! =D Sillä pieni postaus taas tästä aiheesta. Oon nyt pysynyt kolme päivää 1200kcal/vrk, ja tänään varmaan ylittyy jonkun verran, sillä eilen tuntu että käyn ihan säästöliekillä, oli koko ajan kummallisen ontto, ehkä vähän nälkäinen, olo. Ja säästöliekillähän ei luonnollisesti oo mitään järkeä olla, kun sitten retkahduksen tullessa elimistö ottaa heti varastoon kaiken mitä saa..kai? Pitäis kai muutenkin vielä jaksaa enemmän keskittyä siihe, että saa tarpeeksi ja sopivassa suhteessa proteiinia, rasvaa, hiilareita, kuitua yms. Aika hyvin oon kuitenkin pystynyt jakamaan syömisen 2-3 tunnin välein ja pieniä annoksia :). Nyt meen kohta päikkäreille, tässä kuitenkin vielä yksi motivaatio kuva!

Jotenkin ihan äärettömän kaunis kuva

Jälkikirjoitus. Päikkäreistä ei tullut mitään, joten painuin pumppiin ja combattiin. Oon aina ihmetelly jumpissa niitä helvtin paperikasaan pyyhkijöitä, kun eivät ota salipyyhettä mukana...no, tänäänpäs kuuluin heihin, koska suihkupyyhe oli jääny kämpälle! Hetken jo mietin että jätän hikoilut sittenkin väliin, koska jumpan jälkeen suihku on itsestään selvyys. . en yhtään ymmärrä niitä jotka pystyy lähtee hikisenä suoraan jumpasta pihalle! Mutta aattelin sitte että pieni salipyyhkeeni saa käydä suihkupyyhkeestä ja turvauduin sitten isoon paperikasaan jumpissa. Pumppi oli ok, combatissa oli niin paska vetäjä, että lähin puolenvälin jälkeen sinne suihkuun pikkupyyhkeeni kanssa. Todella ärsyttävää kun oon uus sarja combatissa ja ohjaaja ei ohjaa uusia liikkeitä kunnolla! Ei todellakaan kiinnosta murjoa paikkoja tekemällä liikkeet väärällä tekniikalla..

Alkuviikon kalorit: Ma 1215, Ti 990, ke 1150, to 1300 (jos nyt tänään en enempää sitten söisi) Kalorit laskettuna suunnilleen sinnepäin, viikon jumppa-annostus täys. Tiistaina punnitus, iiks! Tosiaan huomenna alotan kolme yövuoroa, ja epäilen hyyyyvin vahvasti miten ne menee. Oliskohan realistista laittaa kalorimääräksi silloin max.2400? eli puolet enemmän..kuitenkin on hereillä enemmän kuin päivävuoroissa..no, jää nähtäväks :P.

Mua niin kiinnostais miten tollasen pömppiksen voi saada noin täydelliseksi lautavatsaksi, ja vielä tollasessa ajassa?? Olis ihanaa jos joku tekis tarkan ruokavalio-liikunta ohjelman, miten saavutta kaunis kroppa? Todella olisin valmis sitoutumaan vaikka millaseen kunto-ohjelmaan tahansa, jos olis mahollista saada 5kk päästä noin upea tulos!