Puhuin aikasemmin, ettei ole motivaatiota laskea kaloreita yms. MUTTA nytpä käännän (tai käänsin jo eilen) takkini, ja totta hitossa rupean laskemaan kaloreita. Mittasin nimittäin eilen vyötärön ja se oli ihan järkyttävät 92 cm!! huhhuh! en tajua miks mulla kertyy kaikki, siis ihan kaikki, läski tohon vyötärölle!! Pyrin sis nyt eilisestä päivästä lähtien olemaan 1200 kcal/vrk tasan 12 päivää ja katsoa johtaako se mihinkään. Eilisen sain meneen tohon, joten miksei loput 11päivääkin onnistuis? Ainut mitä pelkään on kolme tulevaa yövuoroa loppuviikosta, sillä yleensä yövuorot on ollu pelkkää mässäilyä, mut se on pakko nyt onnistua!

juuri näin

 

jep!

En oo syöny pitkään aikaan pastaa, riisiä ja perunaakin harvoin, joten noi hiilarilähteet oon jo ennestään jättänyt taakseni. Nyt yritän katsoa etten ihan hirveesti niitä keksejä ja leivonnaisia mässäilis työpaikalla, tai muutenkaan muuallakaan. Ruisleipää syön aika paljon, ehkä sitä vois myös vähän rajoittaa..

EDIT and just the note to myself: Löysin eräästä blogista yhen vuokaruoka ohjeen, ja tuli ihan sika hyvää! Jauheliha 400g paista, keitä pari parsakerää lihaliemikuutiolla, laita vuokaan sekaisin (+jonkunverran parsojen lientä) ja päälle mozzarellaa 125g. Uuni n.175 asteeseen ja sinne paistumaan joksikin aikaa, kunnes juusto ruskeaa. Anna seisoa vähän aikaan kun otat uunista. Ja BUENO! Tosi hyvän makuista. Laskin että yhteensä tulee n.1700 kcal, eli kun kuudessa osassa syö ton niin 290 kcal/annos.